Ty Canol

A LINWOOD Custom Home

  • Client: Private Client
  • Location: Island Of Anglesey, N. Wales
  • House Type: Linwood
    – To Post & Beam Specification

“Despite there being a long distance between Donald and ourselves we never felt ‘alone’ during the build. He continually made himself available either in person, phone or email to help with any issues or difficulties we had. He became a trusted advisor and ‘idea bouncer’ on many aspects of our self build.”

Siobhan & Richard Tranter
Siobhan & Richard Tranter
tycanol4

Ty Canol Is Built Within An Area Of Outstanding Natural Beauty On The Island Of Anglesey, North Wales. It Was Designed To Compliment, And Blend Into Its Idyllic Setting, But Taking Full Advantage Of The Ability To Have A strong Outdoor Lifestyle. Planning Constraints Dictated The Main Floor And Main Ridge Heights, Plus There Were Several Other Aspects That Had To Be Considered For This Unique Site. The Client Brought A Sketch Of Their Initial Ideas, And We Worked With Them To Create The Final Designs, Incorporating The Exposed Beams; Upper Level Sitting Room And The Incorporation Of A MVHR System.

Project Gallery